fredag 8 november 2013

Dags för RESTART

I morse när jag kom till jobbet så började datorn uppföra sig konstigt, den var allmänt seg och tråkig. Så då startade jag om den och VIPS blev den pigg och glad. Lite så är det med mig nu, seg, tråkig, sur, nere så jag skulle också behöva en omstart. Och faktiskt är det exakt vad jag ska ägna mig åt i helgen. Vilket sammanträffande att både jag och datorn får en omstart samma dag!

I morse däremot valde jag att ligga kvar i sängen när jag egentligen planerat simning, det är en utmaning att simma torsdag kväll, hänga upp baddräkten vid halv nio och sedan plocka ner den igen vid halv sju och hoppas att den torkat tillräckligt för ett nytt pass. Jag är inte riktigt där än känner jag.

I eftermiddag drar jag och sju brudar till på ett äventyr i Tällberg. Vi ska fnittra, träna, äta goda middagar, fika, promenera och bara vara. Sitter just nu och knåpar ihop ett par pass som vi kan köra - det finns ju gott om backar i Tällberg.....
Lovar att skicka iväg några bilder från tokiga upptåg i helgen!

Och på tal om ingenting - ägg måste vara den ultimta mellisen. Det enda negativa är att det luktar prutt om dem. Vem kan man anmäla det till så det blir en förändring? Äggledaren? :)

2 kommentarer:

Malin Olsson sa...

Du hade ju kunnat valt en annan dag för ägg och pruppig mage!!!

Färgfilm sa...

Hoppas ni får en helg i världsklass :)!