fredag 2 mars 2012

Solsken

Vaknade i natt av att hela husvagnen höll på att blåsa omkull. Bådade inte gott inför en underbar dag i backen. Vi gjorde dock ett tappert försök och åkte fram till lunch innan vi gav upp och ägnade oss åt andra aktiviteter. Sonen sportade med kompis och bob, Mannen åkte iväg med kompisarna till Vasaloppsstarten för att känna in stämningen, dottern tog en långpromenad och jag stack ut för en löptur.

Löpturen gick oväntat bra i dag, vet inte om det var Anns bullar som innehöll dopingmedel (hoppas det var ett tillåtet sådant) eller om det helt enkelt var så där härligt kvarlöst i dag. Började på isiga skogsvägar och avslutade i skoterspår. Dryga 8 kilometer i sol.

Nu ska vi ha after ski fast vi knappt åkt skidor. Känns helt rätt.

Och i morgon, då fyller Mannen 40 år. Hipp, hipp, hurra!

1 kommentar:

Anonym sa...

Du skulle bara veta var det var i dom där bullarna ;-), men du kan vara helt lugn svärmor använder bara naturtillskott i sina bullar ;-). Det var ju fantastiskt att man vaknade på samma plats som man somnade i går. Jag var ganska övertygad om att husvagnen hade förflyttat sig några platser i morse när vi vaknade, vilket blåsväder!! Ni var tuff som trotsade blåsten o gav er ut i backarna några timmar på fm. Nu håller vi tummarna för en dag med sol utan blåst i mon :-)! / Ann