torsdag 22 mars 2012

Härliga tider!

Solen skiner, våren är här! Lite bitter över att jag tillbringar alldeles för många timmar i bilen just nu för att riktigt kunna njuta men ändå! I morgon bitti kommer jag att njuta för då ska jag lura med adepten på morgonjogg. Hoppas på solsken i blick och snabba ben. För oss båda.

För övrigt drömmer jag om New York. Ser så fantastiskt mycket fram emot att få springa det där loppet så det är inte klokt! Men som resesällskapet sa - man ska ju för tusan springa en mara också..... Så sant.
Drömmer gör jag också om TRX-band. Ni som varit gravida vet att när man är det själv (eller vill bli) ser man magar överallt. Så är det med mig och TRX-band just nu. Exakt överallt exponerar de sig. I nya numret av Fitness Magazine, i bloggar, i reklam jag ser. Överallt. Men jag har kommit på att man måste ju hänga upp dem någonstans också och jag kan inte riktigt se något lämpligt ställe hos oss. Än. Men jag tycker också det är mycket pengar för några rep, kring 2000:-. Hittade en finurlig människa som skrivit hur man gör sina egna TRX här. Hmmm, medan jag drömmer vidare ska jag ta och köra ett core-pass på lunchen. Underbart!

Inga kommentarer: