fredag 25 februari 2011

Uppladdning pågår

Nästa helg är det dags. Kroppen börjar fatta det sakta men säkert. Den bli jobbig. Hjärnan går i högvarv och funderar över eventuella baciller och virus som kan ha tänkts hoppat på mig under senaste tiden. Kroppen känner efter och känner sig så svag, så svag. Magen åker karusell mest hela tiden. Tankarna flyter iväg. Ja, det är uppladdning när det är som bäst (eller?). Tur att jag lunchade med peppande kompis häromdagen också, de e bare å åk!

Gjorde ett kort uppehåll på brottsplatsen i går. Samma plats där jag erövrade 52 nya kilometrar i söndags. I går skulle jag erövra 15 + 2,5. Planen var den i alla fall. Redan efter 5 km var kroppen helt slut, det gick bara inte. Det var inte roligt överhuvudtaget. Kämpade mig igenom 15 km slingan (som visade sig vara 13,66 km) och åkte hem med hängande huvud. Nä, nu är det dags att börja vila och rusta sig. Klart jag fixar det här om jag bara vill!
I dag är det vila igen, ingen fredagsspinning alltså. Hur ska jag då få helgkänsla tro? Får väl försöka på något sätt. I morgon är det kvartalsutbildning i BodyCombat, jihaaa!!!! Eftersom jag redan kört programmet på Nike så vet jag att det är grymt!

Inga kommentarer: