fredag 18 februari 2011

Thank god it's friday!

Vilken dag! Upp i ottan, jobba, jobba. Snön vräker ner så där fint utanför fönstret. Men är det inte lite väl mycket snö som faller? Jobba, jobba. Tar en långlunch för att hinna ut på långpass med Klassikerkompisen. Spåren är fulla av nysnö, solen försöker klämma sig igenom molntäcket. Vi försöker oss på att glida, skidorna fastnar. Känns som att både glidet och fästet är borta på samma gång. Och spåren fulla med snö som sagt. Men vad tusan, det är sådana här dagar man plockar fram sitt tjocka pannben. De e bare å åk!
I går körde jag 11 km på ungefär 1 timme, i dag tog det typ 1:45. Men som vi fick kämpa och därigenom använda en massa bra benmuskler och annat. Ingen stakning här inte. Fick till och med diagonala i nedförsbackarna. Men humöret var ändå på topp! Och vädret växlade om lagom till vi hade några kilometer kvar. Underbar sol och gnistrande nysnö! Och då hade några farbröder också spårat lite åt oss, de såg väl att de här arma bruttorna inte hade någon ork kvar att ta sig hem annars.
Nu har jag kommit hem, snabbdusch, mat framför datorn, hunnit med några möten till, snart dags att summera veckan med - ett spinningpass. Där finns det inga dåliga spår, inget dåligt glid, bara att köra på. Hurra!

Trevlig helg! Och så håller vi tummarna för att Andreas bäbis känner för att komma ut i helgen. Hoppas, hoppas!

Inga kommentarer: