söndag 13 februari 2011

Njuuuuter

Kommit hem, hämtat underbara barnen, ätit en pizza, livet börjar återvända. Njuter av en härlig skiddag och att Finland leder i hockeyn. Jihaaaa!

Sitter och funderar på hur jag i allsin dar kan ta mig igenom 9 mil när de här 3 kändes dryga emellanåt. Det gick bra fram till 8 km, sedan kommer stigningarna som inte är att leka med. I dag var dessutom spåren helt sönderåkta och sträva. Varje millimeter fick vi kämpa för. Dessutom otroligt mycket folk i spåren, det är mycket lugnare att åka Kristinaloppet. Glad att jag valde att avstå från 6 mil och "bara" köra 3 mil (på 3:33). Det räckte gott och väl för mig i dag med tanke på min träning senaste veckorna. Mannen däremot körde på 4:41 (6 mil), otroligt bra jobbat! Puts med kring en timme och tjugo minuter från förra året.

Nu laddar jag om (snart) och fokuserar på Vasaloppet (förutsatt att hälen inte börjar krångla nu när jag tagit ut den på långtur).

Tack Carina för ett underbart glatt sällskap hela dagen! Och tack alla gulliga vänner för sms och kommentarer på bloggen, jag blir så glad!

3 kommentarer:

Jessica sa...

Superbra jobbat!

Anonym sa...

Det är jobbigare att "köra" loppet i soffan. Så nervöst när jag inte hittade er först i listorna....säger det igen - ni är bäst (och jag)
anna

Carina sa...

Tack själv det var himla kul hoppas det blir fler gånger!
Och kanonbra jobbat, jag hade fullt sjå att hänga med :)