torsdag 17 februari 2011

Fullmåne

Jag tror jag blir galen! Så fort jag ska åka skidor ensam och det är mörkt, ska det vara fullmåne. Som om jag inte vore rädd ändå! Tog inte med pannlampan för jag visste att jag inte skulle våga mig ut utanför elljusspåren. Mannen skulle ha följt med men envisades med att städa, spela hockey med sonen på gatan och handla. Jobbigt.... :-)

Ensam i spåret, inte en människa så långt ögat kan nå. Och varulvar bakom varje buske. Det blev inte många kilometrar. Beror också på att ungefär en kilometer av spåret var bra, resten var mjukt och det var nästan omöjligt att staka då staven sjönk ner en halvmeter i drivan på grund av all snö som fallit. Men det var ändå en härlig känsla på något sätt. Jag kom iväg och jag älskar att åka skidor! Lite tungt var det i axlarna då jag hann med mitt Functional Moves pass innan.

Hemma igen drog jag fram yoga-mattan och körde igång.

Först några solhälsningar (som jag tror gick alldeles för fort).
Sedan Krigaren.
Sen en annan övning som jag inte vet vad den heter. Man börjar som i en höjftböjsstrecht, handflatorna mot varandra, armbågen på knät och vrid upp. Sen kan man ställa sig på tå med det bakre benet om man vill (och det gjorde jag för första gången i dag!).

Sist övningen som jag är världsmästare på, ingen kan göra den lika bra som jag.
Enda funderingen jag har - jag blev otorligt yr i dag av yogan. Var det för att jag druckit för dåligt under dagen? Gjorde jag övningarna fel? Stod jag för mycket i hunden? Hyperventilerade när jag andades? Skön avslutning på dagen var det i alla fall. Nöjd. Bilder från sajten Din Träning - test den, makalöst bra!

Inga kommentarer: