tisdag 11 augusti 2009

Vardag igen....

.... och faktiskt känns det helt OK.

Det har varit semester länge nu (av och till), i hela fem och en halv vecka. Helt otroligt vad tiden gått fort! Och vad många saker på att-göra-listan som inte blivit avprickade. Fast väldigt många som också blivit det. Härlig tältsemester både på Åland och Öland, tripp till storstaden för nöje och kultur med bästa vännerna, Madonna-konsert, slappande i stugan, grillkvällar med härliga vänner, en och annan fest och så träning. Mindre än förra sommaren men väldigt rolig träning. Varierad framför allt, skön och inte tvingande utan bara gjord efter lust och känsla.

Nu börjar jag jobba igen. Under tågresan i går har att-göra-listan för kommande veckan blivit nästan lika lång och backig som Lidingöloppet. Men träning då? Hur ska jag tänka under hösten? Vad är viktigt, hur ska jag prioritera? Ingen aning. Det enda som finns planerat är Lidingöloppet. Inget annat. Torftigt.... Jag måste börja fundera över resten av målen också. Dessutom funderar jag på att inför klassikern (som startar med Vansbro-simmet 2010) att tappa några kilon som sitter i vägen. Fast utan att hetsa. Har fått inspiration från Karin och Sara som kör sitt Biggest Loser 2.0 under 18 veckor och med olika utmaningar olika veckor men med totalmålet att gå ner 10 kg men ändå orka träna och prestera. Låter bra tycker jag! Jag har sedan i höstas tappat ungefär 6 kg (fast med tanke på allt skräp som åkte ner i helgen så är det väl reducerat till 3 kg *haha*) och det känns onekligen trevligare att springa och träna nu. Det går inte att komma ifrån.

Min utmaning startar i dag och ni får följa med på resan som under hösten ska resultera i en Marre som är lite mer fit, äter mer nyttigt, mår bra och vågen visar på ungefär 6 kg mindre än nu. Fast det viktigaste är inte vågen utan att jag ser skillnad på kroppen. Saras mantra "Fet och Fit" får bli Less Fluff för mig. Mindre fluff och mer fit alltså. Ska fundera lite till över upplägg och sånt men det känns bra!

Resten av målen ska jag fundera på under vägen till Lidingö 2009! Nedan en bild från Lidingö 2007, det lerigaste jag sprungit hittills....

1 kommentar:

Löpning & Livet sa...

Men visst var det kul att springa i leran?! :) Lycka till med din resa mot målen!