fredag 14 augusti 2009

Börjar kännas på....

.... att det är första veckan med jobb och hårdträning.

Sneglar lite lätt på alla entusiaster som ska köra GAX i helgen. Med skräckblandad förtjusning och beundran i blicken. Lite som en hang-around kanske. Det ska bli spännande att läsa om deras strapatser efter helgen.

Min helg består av tjejfest i dag, bröllop i morgon och heldag på gymmet med städning/möte på söndag. En perfekt helg alltså! Innan det hade jag dock tänkt mig ett långpass på eftermiddagen i dag och ett kortare pass i morgon förmiddag (om jag inte är för bakis, tjejfester är farliga).

I går körde jag intervaller för första gången på länge, det var riktigt kul! Började med en lätt uppvärmning på 3 km, sedan 5 x 500 meter på bana (ja, sonen var med den här gången också och skrek från läktaren där han fikade - "Fortare, det där går ju jättesakta, öka...."), avslutade men nerjogg. Tänk att intervaller är så psykiskt jobbigt för mig. Varje gång. Jag tycker det borde bli bättre när jag efteråt konstaterar att SÅÅÅÅ jobbigt var det inte, men nej.

Efter en kort återhämtning med mat körde jag sommarschemats sista BodyCombat också. Vilken skillnad att köra när det är svalare! Förra gången höll jag på att smälta bort av värmen. Fick också iväg dottern (12 år) på en kort löprunda som hon dessutom tyckte var kul. En till löpare i familjen?

Distans: 3 km uppvärmning, 5 x 500 meter, 1,5 km nedvarvning
Tid: totalt 39 minuter
Känsla: Som vanlig är nerjoggen den jobbigaste....

Inga kommentarer: