onsdag 5 augusti 2009

Nöje och träning


I går var en helt perfekt dag! Började med en heldag i nöjes/djurparken Furuvik med lillebror och hans familj. Bilden ovan när kidsen ska åka Fritt Fram (brorsonens namn på Fritt Fall). Mina småttingar är de som är längst ut, dottern tyckte hon var väl stor för Fritt Fram men hon ställde upp för kusinernas skull....

Väl hemma var jag helt slut! Det är jobbigare att gå i en park en hel dag än att köra ett långpass... En kort utflykt till soffan medan maken lagade mat, middag, ombyte och sedan ut på pass 1; snabb distans i drygt 5 km. Gick ganska tungt till en början men det lossnade efter en stund. Direkt till pass 2, hann inte ens tvätta av mig; BodyPump i en timme. Skönt!

Distans: 5,5 km snabb
Tid: 32 minuter
Känsla: Lite jobbigt från början, sedan bara skönt!
Hemma igen och jag rasade ner i soffan med chips och Sofies Mode som sällskap. Det är en helt underbar känsla att vara helt slut i kroppen, jag älskar det!

I dag ska jag äntligen klippa mig och få tillbaka den naturliga hårfärgen (för inte är det väl det där råttaktiga som sticker upp i rötterna som kan vara jag?). Sedan finns en liten plan på backe innan jag kör collegans core i kväll. Full fart alltså! Fast innan det, en bra bok i solstolen.

1 kommentar:

Snorkkis sa...

Jag att gå på nöjespark och stan är verkligen ganska tungt. Och att gå på museum, men det är mest tungt för att det är tråkigt.

Bra jobbat med snabbdistansen!