fredag 21 augusti 2009

Ba(c)k-träning

Vilka underbara sensommardagar Sverige bjuder på! Jag njuter!

I går kväll njöt jag genom att genomföra back-passet från i tisdags, dock i modell light. Det beror på den hemska träningsvärken jag har i baken efter pumpen...... Varje steg fortplantar sig, ger rumpdaller som skapar smärta. Fast en härlig sådan måste medges.

Distans: 6 km totalt - 3 km uppvärmning, 8 x 150 m backe, 500 meter nedjogg (orkade inte mer)
Tid: 43 minuter
Känsla: Härlig kväll, backarna kändes helt OK, rumpan är ÖM

Efter ba(c)k-passet drog jag iväg på yoga. Första gången på väldigt länge. Kom för sent, det får man inte göra till ett yoga-pass va? Sedan var det en massa andningsövningar och jag som flåsade som en galning efter mina backar..... Till slut fick jag den skenande pulsen att lugna sig och även jag kunde göra några lugna, sansade solhälsningar och annat. Tyvärr hade jag lite för mycket träningsvärk för att kunna åstadkomma mirakel i dag.

I morgon väntar långpass, i alla fall står det så på schemat. Det kommer nämligen en kräftskiva emellan och alla vet ju hur farliga de där kräftorna kan vara ur träningssynpunkt. Wish me luck!

1 kommentar:

Snorkkis sa...

Backintervaller med träningsvärk i baken låter tufft! Hoppas du har bättre väder för långpasset än vad det är här. Akta dig för dillen ikväll!