torsdag 30 augusti 2018

Hej hej hösten!


Regnet smattrar utanför rutan på mitt kontor. Lite mysigt är det ändå. Min återhämtning fungerar, jag fick hoppa in som vikariefröken på spinning i tisdags. Så kul och så svettigt.
I går sprang jag runt min damm, det gick inte riktigt lika bra. Kroppen gnisslade och det gjorde ont lite här och var. Underbart ändå att få komma ut och andas frisk luft efter en dag inne på kontor.


I dag blir det jobb till sent och sen är det helt plötsligt fredag. Jag sitter på frökencykeln och givetvis blir det fredagsfys med 80-talsfeeling. Som sig bör.


Hösten är nystart och så även för mig. Jag har avslutat ett jobb och börjat ett nytt. Eller lite så där småstartat i alla fall. Det var över 11 år sedan jag bytte jobb och det är ju supersvårt ju! Varför har ingen berättat det för mig? Jag försöker lära mig namnen på människorna, namnen på systemen jag ansvarar för och så alla dessa nya förkortningar, möten, hur bokar man resor osv osv i all oändlighet. Men jag gillar utmaningar och det här är kul på riktigt.


Mina fina kollegor hade avtackning för mig i veckan och jag fällde en tår förstås.
Nästa vecka blir det ännu mer avtackning och ännu fler tårar. Buhuuuu. Alla dessa fina människor jag lärt känna. Tur att de finns kvar.


Jag är glad att jag vågade säga ja, jag är glad att jag hoppade ur bekvämlighetsspåret och nu utmanar mig själv. Litar på mig och min kompetens. På att min energi leder mig rätt. Bara jag kan ta ansvar för mitt liv, min energi och det gör jag. Fullt ut. Jag njuter.

Inga kommentarer: