måndag 13 augusti 2018

Race Week

Bara rubriken får mig att skälva. Race Week. Det är nu det smäller, det är nu det gäller.

Jag har haft en helt underbar helt. Började med fredagsfys vilket råkade bli 4 000 meter i utebassäng. Högst oklart om det skulle bli någon träning alls ty vädret var jobbigt, och om det skulle bli träning så var det inte bestämt vilken typ av träning. Men det blev och det bockades av men det var askasst. En dam med fina lockar som inte fick blötas ner simmade bröstsim snabbare än jag s k crawlade. Harvade runt där i dryga två timmar och insåg att är det våtdräktsförbud i Kalmar så hinner jag inte simma färdigt innan cut off (eller innan isen lägger sig för den delen).
Messade Honom om att jag nu var färdigsimmad och redan innan hade han fått en hint om att det kanske inte var världens charmigaste böna som skulle plinga på. Som tur var känner han mig och han hade fixat god middag med gott vin. Slutet gott allting gott.
Suddig bild pga skakig fotograf.

Lördag morgon, klockan ringde tidigt och jag hade dejt med cykelbrudarna. Det blåste storm så jag la mig bakom Ulricas rumpa med hänvisning att det är farligt att cykla i bredd. Hon gick på det. Men ibland fintade hon mig, sa att vi skulle svänga höger men pekade vänster. Luring. Ville väl bli av med gratisåkaren tänker jag.

Dryga 5 mil klara och klockan var inte ens 10.
 Dusch och vidare på nästa äventyr med Honom. Båt ut på havet.
Han och jag.
Mysig promenad och sen strandhäng.
Innan det var dags att ta båten hem igen. Hela den där väskan är full med mat, mat som jag tvingat Honom att ta med och bära runt på in case of.
Skottkärreparkering vid ön.
Sen drack vi gul dricka, målade naglarna (bara jag) och drog iväg på fördrink och sedan middag.
Jag åt mat också, massor med kött, men den här efterrätten alltså. OHMYGOD.

Lyckades förvåna mig själv och Honom genom att säga att vi skulle göra en utekväll. Det var ju sån där cityfest eller vad det heter. Vi hamnade på en uteservering och höll ut till 23 tror jag innan jag ville gå hem. Duktigt ändå.

Eftersom jag varit ute så himla länge på lördagen så tog vi sovmorgon, jag tänkte kanske att det skulle bli någon träning lite senare men se det blev det inte. Bara en dag med shopping, mat och allmänt häng.
Han läser athletes guide med stor inlevelse.
 Och efter en film så var den söndagen slut. Och nu är nu och nu är race week.

Vattentemperatur:

Väderprognos:
Känsla:
Pirrig, nervös, ångest, varför gör jag det här, vad kul det ska bli, längtar efter att få cykla, hoppas jag kan springa utan att magen brakar ihop, jag skiter i det här, har jag inte lite ont i halsen?

Inga kommentarer: