måndag 10 augusti 2015

Sista mängdträningen är gjord

Fredag - cykel och löp. Planerar in en dejt med Sara som ännu inte är bekväm med cyklandet. Dock visar det sig att hon är väldigt bekväm med cyklandet där det går uppför, jag har fullt sjå att hänga med. Sen får hon arbeta med sitt huvud när det är platt och nedför. Jag cyklar bakom henne och skriker med jämna mellanrum "MEN BOMBA NU DÅ SARA" och hon vågar väl inte göra annat än lyda.... :)
 
Efter cyklingen skulle vi springa halvtimme. Jag förhandlade i mitt huvud ner detta till 15 minuter, Sara förhandlade i sitt huvud detta till att springa till en badstrand, doppa sig och springa hem. Fattar inte hur hon lyckades övertala mig men det gjorde hon. Så det blev dryga 8 km i stället. Snabba kilometrar. Vi snittade 5:37 efter en varm cykling. Nöjd. Avslutade dagen med en middagsdejt för att prata i kapp allt som hänt under sommaren. Efterrätt á la Marre.
Lördagen var en bra dag. En bra känsla trots att det inte blev så väldigt många timmars sömn. Blev avsläppt i Valbo för att cykla med några tri-kompisar. Det är så fiffigt att utgå från andra ställen och att cykla med nya kompisar, då hittar man nya vägar och också nya fikaställen. Den här gången hade en av Camillorna koll på ett mysigt fik i Vinnersjö. Tänk att det finns sådana här ställen! 55 km bort och bra cykelvägar dit.
Lämnade Camilla x 2 och Ilpo i Forsbacka och började cykla hemåt.
Världens motvind, värme, vätskebrist och något bristande motivation fick mig att välja att bli upphämtad vid Tegelbruket, en mil och en massa backar hemifrån. Bra val. 13 mil till cykelkontot och en bra känsla.
På söndagen skulle jag springa 14 km. Det hände inte. Jag var bekväm och ville ta tillvara på varje liten solstråle som fanns. Låg och slappade i solen med en bok i stället. Tänkte att jag kanske skulle komma ut senare. Så blev det inte. Så i stället såg jag till att boka in en morgondejt i morse och brände av en mil (coachen beordrade att korta ner då jag känner mig sliten). Solsken och något tröga ben men ändå en bra dejt.
Och på jobbet blir jag serverad gamla barndomsgodisar! Åh, dessa växte jag upp med under mina somrar i Finland. Nostalgi på hög nivå. Typiskt bra dag.
Nu har jag ett simpass och ett cykel+löp kvar innan jag åker till Prag och dricker öl. Det ser ut att behövas några öl för att kyla ner sig själv.... Ska se om jag hittar en badbassäng också eller om det bara blir tidiga morgonjogg.

Inga kommentarer: