torsdag 6 augusti 2015

ABC om Marre

ABC-listan florerar hos bloggare som jag besöker så jag förgyller mitt morgonkaffe med att ge er onödigt fakta som ni egentligen inte behöver.

A – Age: 42 i passet tydligen men det är sällan jag känner mig som 42, mer som 25 faktiskt....

B – Biggest Fear: Att något ska hända dem som står mig närmast.

C – Current Time: 07:10

D – Drink You Had Last: Men kaffe förstås. Näst senaste var några glas underbar rosé med en vän.

E – Easiest Person To Talk To:  Mina vänner och jag tror jag utnyttjar dem till olika saker hej vilt utan pardon.....

F – Favorite Song: Varierar väldigt, har varit Photograph (Ed Sheeran) nästan hela sommaren men av en slump just nu (eller kanske inte, allt kanske har en mening) är det Utan dina andetag med Kent.

G – Grossest Memory: Natten innan Kalmar Ironman 2014, matförgiftning, har aldrig varit så dålig.... Eller när vi insåg att vi kanske skulle bli fast i Bangkok i samband med demonstrationer förra gången. Otäckt.

H – Hometown: Hofors, hålan i Gästrikland som är perfekt för mig som gillar träning, det finns ALLT!

I – In Love With: Människor med stora hjärtan, som finns där utan att döma. Och tri-träning som får mitt eget hjärta att slå hårdare.

J – Jealous Of: Människor som är modiga, som inte begränsas av andras jante eller tänker för mycket på "men tänk om". Jag vill också....

K – Kindest Person You Know: Åh, det finns så många! Kan inte peka ut en ensam person.
L – Life Isn’t Complete Without: Mina barn, vänner, kärlek, upplevelser, utmaningar, resor, god mat, goda viner, skratt.

M – Middle Name: Kaarina

N – Number of Siblings: 1, söt lillebror som var hemsk när jag var ung, låste in honom i en garderob en gång. Glömde sedan bort att jag gjort det och han blev kvar där ganska länge.....
O – One Wish: Att dottern blir kvitt sin skada och kan njuta av sitt sista år på innebandygymnasiet utan att ha ont.

P – Person You Spoke To On The Phone Last: Min dotter som cruisade i Orsa (????).

Q – Question You’re Always Asked: Det är du som gör sådana där Ironmen va? Men VARFÖR??? Eller också - hur hinner du egentligen med allt?

R – Reason To Smile: En bild som finns på min mobil som gör mig glad.

S – Song You Last Sang: Utan dina andetag, går på repeat i min hjärna nu. Måste bli kvitt den....

T – Time You Woke Up: 06.40. Med ett skutt.

U – Underwear Color: Oj, tror det mesta är svart. Har ju sålt en hel del Newbody senaste åren så det finns en överrepresentation av dessa trosor i min garderob....
V – Vacation Destination: Det finns så många platser jag vill besöka! Just nu skulle en resa till Playitas ligga högt på listan, annars Thailand som är min favorit bland alla.

W – Worst Habit: Oordning i ALLA skåp. Jag gillar att ha det rent och snyggt, inga prylar framme men skåpen, där är det kaos.

X – X-Rays You’ve Had: Tandläkaren förstås, någon lungröntgen efter alla lunginflammationer jag haft, foten som jag stukade rejält så läkaren trodde det var en spricka (samma fot som jag gjorde en Ironman med en vecka efter stukning....)
Y – Your Favorite Food: Oj, det finns mycket. Men det jag kan längta riktigt mycket efter är en riktigt god ceasarsallad. Boring, jag vet. Och mjukglass med noisette-topping! Och efterrätter....
 
Z – Zodiac Sign: Skytt. Kan skriva under på det mesta i beskrivningen som finns bakom länken.

Inga kommentarer: