måndag 17 augusti 2015

Mera Prag

Hemma igen, dags att ladda om för nästa resa. Men först några till bilder från Prag. Anledningen till resan var att tjejerna och killarna som går innebandygymnasiet deltar i en stor cup i Prag. Innebandy för hela slanten. Med tanke på att det var 40 grader varmt så blev det en svettig historia för spelarna. Roligt att se hur fint spel våra tjejer har i jämförelse med andra länder.
För att svalka oss gjorde vi en eftermiddag på ett badställe i Prag. Hittade en 50-metersbassäng så jag kunde bränna av 1 km bland bröstsimmare och andra konstiga simstiler. Men det mest intressanta var att tjeckerna vill bli bruna på hela kroppen. Både tjejer och killar solade enbart i string. De gick också till baren i bara string. Intressant....
 Folk exakt överallt men en väldigt fin anläggning med en 50'a både utomhus och inomhus.
Och på tal om naket så borde jag inte säga något. Orkade inte byta om till baddräkt så jag körde mitt pass i bikini. Simmade av överdelen två gånger. Atletiskt.

Hittade också ett gym där jag bland annat hängde i TRX-band. Vet dock inte varför jag har en sån konstig min när jag gör det, kanske för att jag skyndade mig att fota då det var fotoförbud på gymmet. Jag har tidigare ondgjort mig över killar som ska "hjälpa till" i gymmet här i Sverige, i Tjeckien fanns inga sådana tendenser, killarna var mer rättfram och bjöd direkt ut en på drink. För det var bara killar på gymmet, inte en endaste tjej. Och varenda kille såg ut att inte ha gjort något annat än lyft vikter i hela sitt liv.
Lite annan träning var att besöka utkikstornet. Dock tog vi bergbanan upp men det var en lång väg ner.
Prag är en helt fantastisk stad. Det är lätt att ta sig överall med Tram eller tunnelbana, det finns väldigt mycket att se och prisnivån är bra. Jag kommer definitivt att åka tillbaka till Prag för att se resten av staden, nu höll vi oss mest till Gamla delen samt innebandyhallarn förstås.

Inga kommentarer: