söndag 3 maj 2015

Vilken helg!

Ja det började redan på torsdagen då jag hade lovat Sonen och hans polare att grilla. Det har jag gjort en gång i hela mitt liv och det gick inte direkt bra. Den här gången började det bra men sen dog kolen och jag fick steka köttet i stekpannan i stället. Ja, ja. Man kan inte vara bäst på allt. Men jag var ganska bra på cykelpasset (som fick bli inomhus pga stormvindar), 4 x 8 minutrare och sen crosslöp på det.
Första maj firade jag in med härliga Bootcamp-gänget som körde styrka utomhus. Morgonpass de lux.
Och så lördag morgon, ännu ett de lux gäng som cyklade 9 mil. Jag hade getingen för första gången den här säsongen och jisses vad den gick bra! Bikefit'en i höstas gjorde susen, jag känner mig urstark! Det ska bli spännande att få prova crosslöp efter en cykeltur på den här gula faran.

Lördagen fortsatte storstilat med ett besök hos Dottern. Och en gigantisk jätte-efterrätt som mest ser ut som en bajskorv men det var gott. Det är friterad glass. Rullade ut från restaurangen.
I dag startade jag dagen med byns innebandydamer som fick sig en omgång crossfit. Starka och grymma. Nedan kör de finsk nedvarvning som också gänget som jag körde med på eftermiddagen fick smaka.
Egentligen var också planen långpass löp men på något sätt försvann det när söta Kicki frågade om dejt. Mjukglass-dejt. Och det säger man ju inte nej till.....
 
Sista ut ett pass med min härliga triathlonklubb, dock utan coach i dag så jag körde insim, teknik och sen pyramiden, ni vet 50-100-200-400-200-100-50. Gick ruskigt bra. Nu Mästarnas Mästare och sen zzzzzzova. I morgon väntar Bootcamp så klockan står på 05:40. Välkommen måndag!

Inga kommentarer: