måndag 25 maj 2015

Söndagshäng

Klockan ringer vid sjutiden. Det är söndag. Frukost nummer ett intas, på med löparskorna och iväg. För att lyxa till det har jag musik i öronen och solen lyser i ansiktet. En helt perfekt söndagsmorgon. Benen tassar på, har inte riktigt bestämt runda (lite så jag jobbar) utan väljer vägar efter känsla. Hamnar ändå på min favoritrunda med grusväg, stig, sjöar, hästar, asfalt. Tankarna fladdrar hit och dit, livet känns lätt.
 
Efter 22 km stannar jag utanför min dörr, stretchar, solen värmer och det är dags för frukost nummer två. Sen in med lunchen i ugnen, jobb och slutligen mat igen då. Sonen vill ut på racertur, klart vi ska det! Tänker att jag tar det lite lugnt eftersom han inte varit ute så mycket än men hur mycket jag än trycker på hänger han envist kvar på bakhjulet. Vilka cykelben han har!
Givetvis blev det fika också.
Ett styrelsemöte senare fick leka crossfit-fröken. Utomhuspass för första gången i år, underbart! I alla fall som fröken att få gå runt och sola sig, skrika lite, kolla teknik och vara allmänt chill. Både däckvält och rep minsann.
Jo det blev lite annat också. 2 minuter per station, sju station, två varv. Jag var inte ett dugg trött efteråt, hade kunnat köra flera varv minsann. :)
Underbara vårvärme, stanna kvar!

Inga kommentarer: