måndag 26 januari 2015

Sälen-helg

Fredag kväll i Sälen, kallt men underbart. Något trött så tyvärr blev det inget längdskidåkande. Synd, för på lördag morgon när klockan ringde tidigt yrde snön utanför. Snöstorm. Omplanering efter en lång mysfrukost så på med alpina skidorna i stället.
Men ärligt talat gick det inte så vidare värst bra det heller. Bestämde mig för att det jag är bäst på i dag är att fika. Så jag fikade och fikade. Åkte sen tillbaka till husvagnen för jobb och bokläsning medan stormen yrde runt knuten. Sonen däremot hängde i backen exakt hela dagen.
På kvällen avtog äntligen stormen och jag valde mellan After Ski eller skidåkning. Det blev skidåkning och tur det för jag fick en riktigt mysig runda i elljusspåret. Inga spår men det gjorde inget.
Men söndag morgon, jisses vilken morgon! Var ute innan solen gått upp och möttes av räls. Jag var nog först ut att åka på de nyfrästa spåren. Det var kallt och därmed strävt i spåren men ack så underbart. Speciellt när solen började gå upp men då hade min s k telefon dött för länge sedan så inga bildbevis.
Ett meddelande också till alla pojkar/män runt Kalven som tror att en ensam kvinna i skidspår är nödställd på något sätt - det kan vara så men det behöver inte vara så. Jag fick inviter om kaffe, vallning, sällskap, tekniktips (vilket jag i och för sig kan tänkas behöva) eller bara sällskap så inte björnen tar mig. Hmmmm.

Och till sist en påminnelse till mig själv - ta aldrig på sådana här sladdriga linnen på yoga. Aldrig roligt att leka "hunden-inuti-ett-stort-tält-och-hela-magen-luftas". Var också tvungen att klippa bort allt ovanför halsen på fotot - eftersvettades som aldrig förr efter mitt första riktiga pass som spinningfröken, det var inte en skön syn men däremot ett roligt pass.

Inga kommentarer: