onsdag 7 januari 2015

Gjorde tant sig illa?

Kör ett coolt crossfit-pass för ett gäng fotbollskillar. Känner mig urstark när de redan efter 3 minuter (!) börjar stånka och tycka det är jobbigt. Jag lägger på vikter över min egen förmåga bara för att chocka dem och få dem att sluta gnälla. När de försöker med att de faktiskt kört spinning i 45 minuter innan kontrar jag i förbifarten med att jag precis kommit hem från ett långpass på två mil (sant). Just ja, hann boxas med min adept där emellan också. Ni vet den där känslan - ODÖDLIG. Cool. Stark. Inget kan stoppa mig.

Från den känslan, småsnackandes, låser dörren och swiiiiissssscccchhhhh ligger jag på backen. Raklång. Killarna hjälper tant upp och i mitt huvud tänker jag att de nog oroar sig för tants lårbenshals. Säger snabbt att det gickjubradetdär. Lite för snabbt. Ocool.
Får dock ett gulligt meddelande på morgonen om att tant lyckats åsamka gruvlig träningsvärk på stora, starka killen och då tänker jag att det här bara är början, vänta till i morgon du..... Känner mig lite coolare igen. Och JA! Det har kommit snö i natt! Så här såg det ut i morse när jag vid sextiden drog mot storstaden, HURRA!
Vilodag i dag (IGEN) och det är tur det för jag är trött så in i bomben. Sover/dreglar/snarkar nog hela vägen hem.

Inga kommentarer: