torsdag 13 mars 2014

Tre pass om dan gör kroppen gla'

Eller hur var det nu igen? Hektiska dagar, får i och för sig skylla mig själv när jag är en kratta på logistik och planering.
Min onsdag: jobbar som en galning från tidig morgon fram till 11:50, sätter mig på spinningcykeln 12:00 och kör mina 4 x 8 minuter, stiger av cykeln 12:55. Raggardusch, snabb lunch och i väg till Falun för simpass med JB. Nöter vattengrepp, om och om igen. Tydligen svårt att lära gamla hundar sitta. Hem för att jobba lite till, packa i en miljard kettlebells i bilen och iväg till Gävle för att köra med Gävle Triathlonklubb. Körde hårt, mycket hårt. Skön känsla när musklerna svider. Snabb dusch och iväg på styrelsemöte. Stupade i säng vid halv tolv.
Min torsdag: vaknar halvdöd, pallrar mig till jobbet, jobbat som en galning fram till 11:30, byter om till löparkläder och drar ut i solen. Björgen-intervaller på schemat. Tänker ut en lagom backe och hoppas att den är 4 minuter lång. Det är den nästan. Men hur ska jag hinna ner för den på 3 minuter som dessutom är återhämtning? I-landsproblem. Betar av fyra stycken, kanske hade jag kunnat ta i lite till. Kanske. Kortar av nedvarvningen för att jag ska kunna få i mig en plastig sallad innan nästa möte. Nu möten och mail, direkt till styrelsemöte på gymmet, köra mitt crossfit-pass och så simning. Katching! Och så mat någonstans där, hmmmmm.....

Ja, det fattar man ju att det inte går att hålla på så här. I morgon börjar jag därför dagen med yoga och tänker bara yogiska tankar hela dagen. Och djupandas. Ut med stressen och in med harmoni. För på eftermiddagen drar jag på tjejhelg med KB-kollegan. Det är ju dags för Blogger Bootcamp!

Inga kommentarer: