söndag 9 mars 2014

Energiladd de lux

Alltså den här helgen. Vet inte vart jag ska börja. Kanske på fredag kväll på en flight över Atlanten brevid en stor kvinna med ett litet barn som skrek oavbrutet i 10 timmar när jag planerat att sova. Att kvinnan dessutom inte ägnade en sekund åt att trösta barnet utan mest drack kaffe och hällde olika typer av vätskor på mig. Räknade lite snabbt ut att jag fick 4 koppar kaffe samt massor med välling på mig. Luktade väl så där när jag klev av i Amsterdam. Trött. Nästa flight till Arlanda hade jag en aktiv 5-6 åring bakom mig som övade lårcurl. Ingen sömn.
Som tur var blev jag hämtad i Gävle och i ilfart skjutsad till Högbo där en helg med vänner väntade. En helg i hälsans tecken. Fick dricka konstiga hälsodrycker och chokladen från kudden hade de snott. Ner på spa, massage, bastu, middag och efterrättsbuffé. Ni vet den där gigantiska. Kom inte ens mig för att knäppa kort. Och så mycket skratt att jag har träningsvärk i magen i dag. Älskade vänner som var med och älskade vänner som bidragit till vår present som ju detta var - TACK FRÅN MITT HJÄRTA!
Sov som en stock, åt gigantisk frukost, åkte hem och sov två timmar till innan ljudet av fågelkvitter väckte mig och det blev en långjogg. En underbar sådan förutom att rumpan bråkade (piriformis). Hade med en personlig vätskebalanskontrollant med mig vilket var bra.
Nu är jag ladad för en kväll i soffan med Sonen. Har också fått härliga rapporter från en Dotter som är innebandyhög. Livet är helt, helt underbart.

Och som ett inlägg i och med att det var internationella Kvinnodagen i går, läs här på Idas blogg om alla träningsprogram för löpning som florerar på nätet och i tidningar och som är gjorda för män. Intressant. Till exempel faktum att våra fysiska förutsättningar ger på handen att en kvinnas halvmaratid på 1:40 motsvarar en tid på 1:24 för män. Skyller på det när jag ser Mannens rumpa gumpa iväg i alla uppförsbackar. :)

Inga kommentarer: