måndag 11 april 2011

Skitunge med lösning på allt - off topic


I går hade vi en "ta-hem-husvagnen-och-fixa-den-dag". Kan säga att blodtrycket gick upp rejält när vagnen skulle baxas in på vår tomt. Vi fick kalla in halva gatan (nåväl), be grannen flytta sin bil så vi kunde nyttja deras garageuppfart och efter ett härligt och uppfriskande gräl så stod den sedan där på gårdsplanen. Och inget annat får plats på gårdsplanen kan jag tillägga.

Mysigt var det ändå att fixa, plocka in tältsakerna i husvagnen (luktade nostalgiskt på gräset som följt med från Åland där tältet senast användes, luktade mest bajs) och bädda. Vi har en liten förhoppning om att göra premiärturen vid påsk så biljetter finns till försäljning på Ticnet - välj antingen alternativ 1; "baxa ut eländet från gårdsplanen" eller alternativ 2; "försök backa in eländet på Gustavsviks camping utan att ta ut skilsmässa". Kan inte tipsa om vilket som blir mest spännande, det är nog jämnt skägg där ungefär.

Nåväl, skulle skojas lite med sonen som inte varit med på fixardagen. Bad honom väga sig (eftersom han måste börja knapra pollenmedicin), han förkunnade hela, starka 32,5 kg. Berättade då sorgset för honom att överslafen i husvagnen bara tålde 30 kg och han därmed fick sova på golvet vid camping. Inga problem sa han då, jag bantar bort 2,5 kg. Hur svårt kan det vara? Skippar godis och springer tre dagar i veckan så är det klart. Förstummade satt mamman och pappan med hakorna i knävecken. Och sa att han i stället kunde ta mer korv för sängen tål 70 kg. Jösses, se barn.

Inga kommentarer: