onsdag 9 juni 2010

Såg ni mig på TV?

I går kväll, efter release av både BodyCombat 44 och BodyPump 74, slängde jag mig i soffan med kvällsfika. Helt slut i kroppen och knoppen. Det var dags för veckans höjdpunkt - Sverige Springer. Givetvis fokus på maran, vad annars? Gissa om jag blev förvånad då jag, C och Mannen var med på TV! Om ni, mot förmodan, missade mina 5 sekunder i rampljuset ska jag ge er en hint (programmet går ju i repris och dessutom finns det på TV 4 Anytime). Det är en man som varje år sitter på läktaren, under klockan, och väntar på sin kompis som också springer varje år. De träffas bara en gång om året, före maran, coolt. När han sitter där och ser att kompisen är på väg, riktas kameran ner på läktaren mot kompisen och WOW, där går jag, C och Mannen i godan ro. Coolt! Vi ser grymma ut.... :D

I går var min kära racer på service också. Vi hade ganska roligt, jag och C, när vi försökte få upp åbäkena på taket igen. Jisses. Och vi ska vara ingenjörer.... Till slut fixade vi det hela (men vi upptäckte halvvägs hem att båda cyklarna stod helt snett på taket) och kom hem med nyservade cyklar inför helgen. Dessutom hittade jag ett regnställ och en alldeles fräsig cykeltröja på rea. Var bara tvungen att köpa dessa. Nu är jag utrustad och klar! Men, vad ska man ha med sig? Hur gör man på cykellopp? Ingen aning. Hoppas jag får lite tid i dag och fundera över det hela.

I kväll har sonen skolavslutning, han ska sjunga i kyrkan minsann. Läskigt. Mamsen börjar nog gråta.... I morgon bitti slutar dottern sexan, hur gick det här till? Min lilla tjej är borta!

För övrigt ägnar jag den här dagen åt att äta tårta, vila, ladda och börja fokusera på Tjejvättern.

I kroppen känns det lite märkligt måste jag medge. Jag är irriterad, "surrig" i kroppen, konstigt humör. Tror det beror på brist av återhämtning. Efter Tjejvättern ska jag unna mig mer vila och komma igen på riktigt.

1 kommentar:

Taina sa...

Jag ska kolla på programmet. Har följt det på TV 4 PLAY. Anytime måste man ju betala för...

Lycka till med förberedelserna!