fredag 4 juni 2010

Just nu längtar jag efter...

.... att sitta i soffan på lördag kväll och uppdatera bloggen om ett härligt, fantastikt marathonlopp som jag genomförde på tiden 5:26 sisådär. Men det är en stund kvar.

I dag (varning - nu börjar Vårdguiden igen) är magen i olag, det är kaos där inne. Bullrar, låter, far runt, måste springa på toa ideligen. Nervös kanske? Foten har ömmat hela natten men just nu (peppar, peppar) känns det OK. Har försökte tänka på skorna i dag, inga stilettklackar (som om jag hade det annars). Har tagit med en extra smörgås till förmiddagsfikat, planerar att äta pasta både till lunch och middag. Slutar jobbet vid lunch för att lägga mig på altanen och göra ingenting. Kanske kolla på det inspelade avsnittet av Sverige Springer för att se banan igen.

I går kväll skulle jag köra genrep på nya BodyPump-releasen. Jag fegade och tittade på i stället. Lika bra det. Vill inte chansa med något alls nu.

Men som sagt - jag längtar till att ha kommit hem, duschat, slagit mig ner i soffan för en stund och sätta på datorn för att läsa om alla underbara maraberättelser (eller kanske inte berättelserna för de orkar man ändå inte skriva förrän dagen eller dagarna efter). Mmmmmmm.
Och givetvis dagens SMHI (yr.no) - OH YES:

Inga kommentarer: