onsdag 2 juni 2010

Marakrämpor - fortsättning

Jomenvisstsörru, krämporna börjar ge sig till känna både hos mig och maken. Det smärtar både här och var, näsan känns täppt, halsen kittlig. Nog är det maratider allt.

I går laddade jag på lunchen minsann, både med pasta och med positiva tankar tillsammans med Anna. Flög tillbaka till jobbet och även där gick det undan. Orkade shoppa med dottern och hittade faktiskt hela "kittet" inför avslutningen. Men det tog en mara i energi och tid (4 timmar).

När vi äntligen kom hem, bytte jag snabbt om och drog iväg på BodyPump. Hade tvekat om jag ska köra styrka så här sista veckan men vad tusan. Det är roligt att få skratta, svettas och umgås med andra i stället för att ligga i soffan och känna efter vart det mer gör ont.

I morse var planen en kort jogg, Marre stängde av klockan. Benen kändes lite för stela och ögonen lite för grusiga. Därför blir det racer en kort sväng i kväll och sedan lunchjogg i morgon.

I går på Sverige Springer (världens roligaste program) visades lördagens bana, vad skönt att få sitta i soffan och uppleva utsikten från Västerbron (där Snorkkis förresten gjort en insats genom att fota utsikten så vi slipper slösa tid på att beundra den). Men på lördag - ja då springer jag över den där förbaskade bron med trippiga ben.
Och dagens väderprognos inför lördag ser STRÅLANDE ut, 16 grader, sol, svag vind. Mmmmm.

1 kommentar:

Snorkkis sa...

Klart att du springer över bron med lätta ben. Det blir 2 maror denna vecka då :)