tisdag 29 juni 2010

Första simpasset avklarat

Vilken eftermiddag! Solen sken och det var riktigt varmt. Och jag var nervös. Dags att kasta sig i sjön för första gången. Utan en trygg bassängkant och utan en linje i botten att följa. Mest rädd är jag för kylan och att inte orka där mitt ute på sjön.
Sjön såg riktigt inbjudande ut när vi kom fram, jag och Carina. Efter en halv evighets kämpande med våtdräkten (har den krymt eller) vågade jag mig på att doppa tårna. Iiiiiih! Hur kallt som helst! Carina lurade mig och sa att det in kommer att kännas alls på kroppen när man glider i vattnet då våtdräkten är på. Jaha du, sääääääkert.
Det blev behagligt i vattnet ganska snabbt. Kämpade en stund med att hitta tekniken att simma när våtdräkten (av modell billig) begränsar. Tog också en stund innan jag vågade gå ner under vattnet och andas. Men faktiskt måste jag säga att det gick över förväntan. Visst, det var mycket jobbigare än att simma i bassäng men också mer behagligt att slippa vändningarna hela tiden. Vi tror vi hittade en sträcka som var ungefär 200 meter, den nötte vi några gånger fram och tillbaka. Vi simmade dryg en halvtimme och räknade ut att sträckan måste ligga på kring kilometern. Härligt!
I dag är det dags igen och nu ser jag bara fram emot det!

Har också varit hos massören idag. Ingen behaglig upplevelse direkt. Jag försöker tänja ut mitt vänstra säte som är stramt och hårt. Aj. Nu måste jag börja stretcha på riktig!

1 kommentar:

Anonym sa...

生存乃是不斷地在內心與靈魂交戰;寫作是坐著審判自己。....................................................................