torsdag 10 juni 2010

Det ser ljust ut

Torsdag, fem dagar efter THE marathon. Känns så avlägset, som om jag inte sprungit utan drömt allt. En härlig dröm... Men nu är det så att jag sprungit på riktigt, det kan jag se på de pinsamma bilderna från MarathonFoto - alltså, är det tillåtet att se ut på det här sättet? Vad gör jag, fiser? Fnyser? Jag som trodde jag var allmänt snygg, sexig och hot hela vägen. Not.
Något som är ljust, är väderprognosen inför lördag - det börjar banne mig se ut som att vi får sol! Åtminstone halva dagen och det är perfekt. Då kan man börja i gott mod och sedan bara cykla på om/när regnet börjar falla.I kväll drar jag iväg på den allra sista repan på racern, sedan åker jag en massa bil på fredag. Först på tjänsteresa mot Storstaden 20 mil, 20 mil hem. På med alla cyklar och tjejer i bilen/taket och till Motala vilket är 30 mil. Bra uppladdning!

2 kommentarer:

Malin Olsson sa...

Mmmppprrrffffiiiissssss! Prupp på dig då! Det är väl iaf fullt tillåtet att fisa t om på ett maraton! Fatta va fort det gick när du blåste ut lite luft! Lycka till på lördag! Om du kör samma taktik då som på maran kommer det gå galant!

Sofie RW sa...

Jag tycker att du är hur snygg som helst! Hoppas du haft en bra uppladdningsdag! (och då jag läser din blog blir jag alltid racer-övertygad)