söndag 14 april 2013

Helgen so far

Hej och hå vad tiden går. Den här helgen skulle ju vara så lång och skön, nu återstår bara ett Crossfit-pass och soffhäng innan det är dags att ladda batterierna för en ny vecka. Denna vecka har jag känt att simningen lossnat något. Förra veckans nötande med många pass gav verkan. I torsdags filmade sonen mig igen och ta mig tusan om inte Zalamandern har börjat ge vika och rotationerna finns där. Däremot kan jag fortfarande jobba med mina ben som jag särar på, armbågen kan nog vara lite vassare och en massa annat också men det är på väg åt rätt håll. Framför allt känner jag att jag faktiskt orkar simma 2 km utan att dö nu. Men det går sakta....
Vaknade i går lördag till en härlig dag då jag först skulle vara extremt husmoderlig; både städning och tvättstugetjänst hela förmiddagen medan grabbarna roade sig på innebandy-DM. Efter det stod det 30 minuters cykel + 15 km löpning. Nice. Förutom att det var kring nollan och spöregn ute. Hade ingen lust. Bytte snabbt plats på lördagens och söndagens pass och fick i stället köra 75 spinning och 10 minuters löpning. Bra val.
I morse när jag vaknade efter 9 timmars sömn sken solen från en blå himmel så det var lätt att knyta på sig skorna för ett långpass. Dryga 18 km i varierad terräng. Allt från asfalt, grusväg, snöiga stigar, snö upp till knäna och allt där emellan. Ganska drygt pass, benen kändes tunga.


Och när jag kom hem från långpasset blev det ett bulllbak. Plötsligt händer det. Barnen var helt chockade och har nog fortfarande inte kommit över det.
Nä, nu är det dags att börja ladda för crossfit. Har tre program att välja mellan och kan inte bestämma mig riktigt.....

Inga kommentarer: