lördag 20 april 2013

Löpning är så enkelt!

Det är bara att dra på sig skorna och ge sig av! Behövs nästan ingenting och det kostar ingenting! Eller vänta nu. När jag kikar på mig själv när jag är på väg ut på långpass noterar jag:

1. En lagom tunn, vindtät jacka från Asics. Kostnad ca 1000:-.
2. Kompressionsstrumpor från GoCoCo, kostnad 250:-.
 
 3. En matchande tröja, lagom spännig, snygg. Kostnad 600:-

4. Vätskebälte, denna med fem flaskor från Perfekta (världsbäst), kostnad 300:-.
5. Ett par coola och funktionsdugliga solbrillor. Dessa har jag beställt från Wiggle, kostnad ordinarie pris ca 500:-. Om man är riktig löpare ska man dock ha ett par från X-cross, pris från 1500:-.
6. Och så en sån där grej man stoppar telefonen i, pris ca 300:-. Och lurar som tål svett och kan sköljas av. Mina är från Philips och riktigt bra trots det låga priset, ca 400:-.
 

7. Jo men så var det skorna (som var det enda som egentligen behövdes va?), Asics Nimbus, pris ca 1900:-.
8. Det jag inte knäppt kort på är min sport-BH (ni skulle få en sån chock), pris ca 500:-, samt Craft funktionstrosor, pris ca 300:-.

9. På bilderna syns inte heller min Garmin 310 XT, pris ca 2400:-.

10. Min hårsnodd, pris ca 5:-.

11. Och så höll jag på att glömma tightsen, ett par mitt-emellan-tights från Craft. Pris ca 800:-

Men annars är det enkelt! Det blev en sisådär 9 255:-. Billigt och bra! Nästa gång kanske jag vågar räkna på alla cykelsakerna.....

Och långpasset då? Gick oväntat bra. I torsdags var mina ben som stockar, nu hade de återhämtat sig rejält och jag kunde springa på exakt 21,1 km (fick springa lite fram och tillbaka på gatan för att få en jämn och fin siffra) UTAN ATT STANNA en endaste gång. Jag brukar alltid låtsasknyta skorna, gå i en uppförsbacke som verkar brant, gå när jag dricker, kissa, byta låt, skicka iväg ett ord på Wordfeud eller kolla statusar på Facebook men tamejtusan om jag inte hoppade över det i dag och pinnade på. Inte fort, inte snyggt men ändå.

1 kommentar:

Anonym sa...

Så sant, så sant! Det här är bästa inlägget EVER.