söndag 28 april 2013

Långpasshelg

Vilken härlig helg! Började med långpass med en kär vän lördag morgon. Inte ett bra pass alls för mig. Det var tung både i kroppen och i huvudet. Men det var vackert väder, härliga vårvindar, glada skratt och vackra blommor.
Fast om vi ska vara alldeles ärliga, blev vi helt slut ett tag, ställde oss vid en busskur och hoppades på att någon skulle komma och plocka upp oss.
Det hände förstås inte så vi fick bita ihop och springa de sista 3-4 km i en slitig motvind. Totalt 23 km blev det och efteåt var jag död. Låg och flämtade, stretchade och tog det lugnt en bra stund innan jag var på benen igen.

I dag var det cykel på schemat. Efter lite party i går, dålig sömn i natt så var inte förutsättningarna de bästa. Men vi drog iväg ändå på ett pass på 65 km. Blåsigt men soligt, härligt sällskap och så stannade vi och drack kaffe i Stjärnsund - en otroligt vacker plats där många cyklister stannar för att sträcka på benen.
Snabbt iväg efter cykeln till genomgång av nya Functional Moves, köra mitt eget pass FM och därefter Crossfit. Hade inte mycket att ge kan jag erkänna....

Konstaterar att jag har en snygg sportbrille-bränna, kroppen har tankat energi och att våren är här. Bilden nedan tagen under en kisspaus i en dikeskant.

Inga kommentarer: