torsdag 26 juli 2018

Vänner och värme - OFF TOPIC

Tisdag - åkte och träffade en vän som jag träffar ungefär en gång om året ty hon har bosatt sig i Skåne (vem vill bo i Skåne?). Jag blev så till mig att jag inte ens tog något foto men den som är intresserad kan kika på min Islandsresa som gjordes för ett år sedan och som inkluderade henne, annars är det hon längst till höger med svart toppluva. Hon som ser mest bister ut på bilden, längst till vänster alltså, heter Sigrun och är äkta islänning. Hon blev därmed utnämnd till reseledare och guide, hon skämtade inte bort det jobbet kan jag säga. Bisterheten kom nog av att vi var väldigt svårstyrda. Väldigt.
Hur som helst, efter att jag lämnat henne och gråtit en skvätt åkte jag hem för att utföra 40 minuter löpning och lite styrka. Mitt i natten.
Och på onsdagen var det vilodag och värmerekord. Förstår ni hur svårt det är att vara seriös på alla möten när det är så här varmt? Och förstår ni hur svårt det är att dra upp klänningen lagom mycket över låren så att det svalkar men inte för mycket så att gubbarna ska få för sig något? Jättesvårt.

På kvällen hade jag reunion igen, den här gången med en brutta som jag inte träffat på säkert 10 år. Vi hängde på alla punkkonserter vi kunde hitta för en sisådär 20, 30 år sedan (HJÄLP) och nu skulle vi se vår stora idol - Billy Idol.
Jag hade fasat för att han skulle vara gammal och skröplig, att min romantiska (och sexiga) bild av honom skulle raseras. Jag fick helt fel. Jisses vilken man. Vi tror han är 63 år nu (HJÄLP).
Jag fick nästan kåtslag (får man skriva så i en blogg?). Lena fick hålla i mig hårt så jag inte skulle springa upp på scenen och göra otillbörliga saker. Oh. My. God.
Men jag fick också värmeslag, jisses vad varmt! 35 grader när vi kom till Furuvik. Väl hemma kunde jag vrida ur behån (blev det lite för mycket information igen kanske?).

I dag väntar cykel + bricklöp. I tropisk värme. Längtar inte. Ska kanske ägna mig åt att slicka på bilderna på Billy Fucking Idol i min mobil i stället. Och skriva ett rebellisk mail till min coach om att jag skiter i hans plan. Säga upp mina pensionsförsäkringar/sparande, slita sönder jeansen, sätta i säkerhetsnålar i öronen och andra ställen man inte bör ha nålar på enligt mamma, fixa tuppkam efter jag har rakat av mig halva håret och dra på mig de gamla punkkängorna? Kanske. Vi får se.

2 kommentarer:

Ida sa...

Du är så underbart rolig och delar verkligen med dig av ALLT :) Love it./ Kramis

Marre sa...

Ha ha tack för det, ibland tycker jag synd om mina barn som har en mamma som skriver om kåtslag på bloggen. Gissar att de inte blir imponerade....