tisdag 31 juli 2018

En måndag kväll i Hofors

Träningen var gjord, jag hade en känsla av illamående hela dagen och fick inte i mig någon mat. Kom hem sent, i med tvätt, bra samtal med Dottern med anledning av mitt blogginlägg tidigare på dagen. Min Dotter är så otroligt klok, jag blir imponerad av hennes åsikter, hennes argumentation, hennes trovärdighet och framför allt hennes brinnande engagemang. Hon är fin och klok.

Sen fick jag ett samtal från Zingel-vännen som föreslog promenad. Hon som jag partajade med i fredags och då såg det ut så här.
Jag sa ja om jag fick stanna och köpa en mjukglass. Det gick hon med på. Dock tyckte hon att jag skulle äta något mer till middag än bara mjukglass men jag lyssnade inte med det örat.

Vi gick, vi pratade, vi diskuterade, jämförde erfarenheter. Jag älskar dessa samtal som tränger igenom ytan, de som handlar om annat än vädret, de som berör och som får mig att tänka, ifrågasätta och vidga mina vyer. Kanske lite jobbigt och skavigt men ack så bra för att ta ett steg till i min inre resa.

Det var 99 % luftfuktighet, båda hade sprungit långpass tidigare på dagen så vi blev trötta. Därför invaderade vi hennes systers trädgård för en stund. Jag la mig under äppelträdet och njöt av lugnet.
Hon hoppade i poolen och glittrade.
En fin kväll med en fin vän.
Efter en bok och ett fint samtal med Honom somnade jag till slut till världens åskväder. Häftigt skådespel men jag är lite rädd måste jag medge...

Inga kommentarer: