torsdag 28 juni 2018

Det perfekta dygnet

Sista konferensen för året på ett magiskt ställe, magisk middag med magiskt sällskap. Kommer att sakna den här bönan så mycket.
Så det var något tungt huvud när jag vaknade på onsdag morgon för att ta tag i en ny jobbdag. Andades några andetag, drog ner axlarna och sen körde jag järnet.
Dagen blev inte riktigt som jag hade planerat den men den blev bra ändå. Åkte hem till de här två lite så där spontant.
Vi bestämde att vi skulle springa "en sväng" så han gjorde en karta till oss. Den lilla svängen blev mycket längre än vad jag tänkt men ack så härlig. Hon - den här bönan som alltid ser ett ljus i tunneln oavsett vad. Jag vill vara som hon.
Vi pratade, vi skuttade bland stenar, ibland var det mer dans än löpning och det gick väldigt sakta då ingen av oss är så bra på att springa på små stigar som ibland är obefintliga. Jag ramlade först.
Sen ramlade hon.
Men vi var ändå glada.
Till slut kom vi fram till han som ritat kartan.
Och kunde åka tillbaka för att hämta min bil. Klockan hade blivit väldigt mycket och jag höll på att dö av hunger när jag kom hem till mina små barn. Mysig middag och sen drog jag och Sonen iväg på äventyr.
Efter det var mamman helt trött och behövde sova. Men dessa ljuva, varma, ljusa sommarkvällar!!!! Älskar det!

I dag är det jobb (sista dagen på kontoret innan semestern), cykling på lunchen hoppas jag, glassätning på eftermiddagen och sen några glas rosé med en fin vän jag inte träffat på väldigt länge. Bra dag!

Inga kommentarer: