måndag 4 juni 2018

Välkommen juni!

Vilken maj det var! Ryser när jag tänker tillbaka på alla magiska dagar som varit. Ser fram emot juni med tillförsikt och hjärtat fyllt med energi.

Det har hänt så mycket så jag vet inte vart jag ska börja men jag plockar några go'bitar här och var, deal?

Börjar lite baklänges som vanligt med världens bästa cykelinstruktör på gårdagen kvartalsutbildning i RPM. Hans energi och skratt, man blir liksom galen. Jim Berg forever!
Det var så sjukt schvettigt. Det rann om mig från början till slut men den här releasen är något extra. Den är grym.

Innan det var jag på en magisk 100-årsfest. Ut med en stridsbåt till en ö längst ut i skärgården, skratt, mat, dans, bastu, energi. Magiskt.
Det fanns ett gym också men jag hade vilohelg (bestämde det själv, coachen hade lagt in en massa jobbiga pass men jag bara struntade i dem) så jag fotade bara.
 Annars hade den där ritch-ratch grejen varit cool.
På fredagen lyssnade jag på Henke. Han är snygg. Spännande menar jag....
Han spelar gitarr också. Emoji med hjärta som smälter och sånt.
Senare på fredagen var jag faktiskt i Stockholm och kände in marathon-febern. Lite sur över att inte få springa men fick äta pre-pasta/pizza med Marie och Lars i alla fall. Alltid något.

Sen har jag ju simmat och cyklat och sprungit och så. Till exempel sprang jag i Tylösand, Prins Bertils stig som sig bör.
Onsdag morgon drog jag på morgonjogg med den här galna frisyren som vän.
Och toppade med styrka bara för att jag var sugen. Allt detta långt innan klockan 7.
Och på helgen innan cyklade jag i linne för att fixa brännan inför kvällens fest (jag vet, det är fester hela tiden och ideligen).
Då fikade vi mycket också. 
I dag väntar förhoppningsvis ett längre löppass som skulle varit i går. Sen cykel på nationaldagen förstås. Det är sen gammalt.

Håll utkik i bloggen, lovar att vara flitigare med inläggen, har massor att berätta! Kanske kan min cykelhjälm berätta hur det var att cykla Siljan Runt utan mig. Bara en sån sak!

Inga kommentarer: