tisdag 17 mars 2015

Simdejt

Egentligen fick jag inte simma för coachen men jag kände mig rebellisk och susade iväg till simhallen i morse i alla fall. Ssssara fick sätta ihop ett pass men jag bad på mina bara knän att hon skulle vara snäll och tänka på att jag varit sjuk. Hon var konstigt nog ganska snäll, förutom det här med fenbenen då. Fast det kan man nog inte träna på ett "lätt" sätt. Förutom fenben en serie med 200 fritt följt av 4 x 50 fr med accelererande fart för varje. Gånger två.

Hennes "lätta" variant av fenben var 3 x (100 fenben frisimsbentag + 100 fenben fjärilsbentag). Jag är ju så mallig för jag typ kan fjäril. Typ. Men jag dog efter första fjärilsförsöket. Men det blev ändå totalt 400 meter fenben, sista 200 fick hon köra själv.
Så kul att se ett proffs in action - det ser så fruktansvärt lätt ut när hon simmar. Hann inte fota förrän hon dunkade in i kaklet. På avsim (eller avsvim som jag kallade det i dag efter min känsla....).
Nu väntar kettlebellssvingande med en sjuk träningsvärk i rukken. Kämpa Marre!

1 kommentar:

SSSSara sa...

Vaddå konstigt nog? Jag är väl alltid snäll? ;-) Fast proffs, nääh.. Men såå kul med lite bilder!! Kanske ska ha med en smygfotograf på träningarna ibland...