tisdag 2 december 2014

Första advent

Fredag
Startade min fredag med fredagsfys förstås! Ett gäng glada tjejer och killar som övar på löpteknik, löper intervaller och kör styrka, oftast i par. Just den här morgonen kom jag och teamkompisen överens om att skottkärran var jobbigast och häckarna snubbligast.
Resten av dagen full fart, en fika med teamkompisen ovan och sedan medaljfest på jobbet. Hem lite för sent.

Lördag
Klockan ringde tidigt, inte för träning som det brukar vara utan för att fortsätta med rusten. Glömde fota hur det såg ut innan men det var hemskt. Nu sitter paneler på och det återstår "bara" att ta bort hemska mattan från trappan. Mannen sliter som ett djur och jag älskar honom för det.
Avslutade dagen efter 9 timmars rust med hockey. Jag och Sonen blev glada, Mannen ledsen men en bra match.
Söndag
Klockan ringde ännu tidigare, tanken var spinning men det blev rust i stället i ett par timmar. En liten adventsfika hann vi med.
Vidare för att i en kvart snusa på en liten, liten kusin. Sonen ser något besvärad ut "ta han, ta han, ta han"....
Sonen spelade en match i Prins Daniels hemstad vilket syntes på väggen.
Vidare till Gävle och Adventsloppet. Jag sprang 10 km (och persade!), Sonen 1 km och Mannen 5 km utan smärta. Hurra för det!
Och då återstod bara simning med klubben. I dag hade Pär bestämt att vi skulle träna på att överleva i vatten. Det gjorde vi genom att halva tiden ägna oss åt vattenpolo och den andra åt drafting, start i vatten, sikta, hoppfjäril och annat roligt. Helt slut blev vi allihopa.
Sa jag att mitt lag vann VM-guld? Det gjorde vi.

Inga kommentarer: