måndag 22 december 2014

Dan före dan före dopparedan

Livet är underbart. Jag väljer glädje. Jag skulle kunna oroa mig över alla to-do-listor som jag inte ens har gjort i år. Jag skulle kunna bekymra mig över att jag kanske inte har alla julklappar under kontroll. Att skinkan inte är fixad. Att vår rust av trappen inte är klar. Att jag inte ens börjat packa inför jullovet i Sälen. Men vet ni, jag väljer glädje.

Jag väljer att starta min dag på gymmet med att stakträna så Ski-Ergen bleknade där ett tag. Jag väljer att hänga en stund med en kär vän som jag hittade i gymmet i stället för att rusa till jobbet.
Jag väljer att välja ut TRE saker som jag ska göra på jobbet i dag, allt annat är bonus (vilket lett till att jag redan är upp på 15 saker). Jag väljer att nu och då hämta en godisbit och samtidigt titta på de vackra, snöiga träden där utanför kontoret. Jag väljer glädje.
Min helg, också en massa glädje-val. Fredag morgonsim med Marie. Vi försökte tillsammans dölja ringarna under ögonen med "salva" men det gick så där. På kvällen sågs vi igen i ett annat vatten utan glasögon men en massa glädje.
Lördag och långjogg med klubbkompisarna. Visade dem HELA Hofors. Gick fort så vi fick köra några varv till med samma sevärdheter. Solen sken och vi hade terapisamtal.
Sen fika med andra vänner och slutligen julfest på gymmet. Notera särskilt den fina ljusslingan.
Söndag en heldag med Dottern i Bollnäs på innebandy. Konstaterade att boxen från i höstas såg något kall ut.
Och på kvällen simavslutning med klubben, jultomten kom på besök och jag fick en fin julklapp som tack för att jag plågat dem hela hösten. Win, win.
 
Lite mer jobb, lite mer glädje och sen soffan, Tomten är far till alla barnen-filmen och julklappsinslagning. Typiskt bra dag. Just ja, höll på att glömma! Fick också en finfin julklapp från crossfit-kollegan. Vågade dock inte öppna den förrän i går kväll då det stod ett annat namn än Marre på den men tydligen hade hon varit förvirrad. Igen. :) Tack!

Inga kommentarer: