fredag 12 december 2014

En vit fredag!

Min vecka har varit galen, helt crazy. Från det ena till det andra i tre hundra. En Tysklandsresa på det och det hela liknar en smällkaramell. Men hann med en julmarknad också, hur mysigt som helst. Blev i och för sig intervall genom det hela men ändå.
Annars då? Jo tack, har fått gena i kurvorna lite men det känns ändå OK. Hann både med crossfit och en pyramidsimning med dolme och paddlar i går. Testade också trainern (ni vet den där pipgrejen som talar om när du ska sätta i handen i vattnet).

I dag har jag hunnit att chockväcka kroppen med fredagsfys. I dag med en massa ben - allt från träsklöpning (löpning på en sån där tjock gympamatta), ruscher, dips och annat kul. Men jobbigt. Sa ja att benen dog? Det gjorde de.

Direkt efter drog jag in på gymmet för att köra ett kort stakpass. 3 x 4 minuter för att vara exakt. Och max på varje intervall. Det brände rejält i triceps.
Ser att Sanna Duvenbrant testat en ny styrkemaskin för simning, jag vill också!!! Ser väldigt bra ut.
Noterar också att vår lokala hjälte Joel varit i tidningen. Kul! Mer sånt!
Nu intervalljobbar jag och i eftermiddag åker jag till ett snöigt Sälen för att andas och bara vara med familjen. Ser så fram emot det.

Inga kommentarer: