tisdag 10 december 2013

I see dead people

Temat på dagens simning kan ni se i rubriken. Jag börjar fundera vad det var i Verum-filen i morse - knarksvampar? Har jag utan att notera det gått i sömnen och rökt på något? Kände mig som i en dimma i morse när jag i slow motion plockade ihop mina sjuttioelva simprylar (som bekant är simning ingen prylsport, pyttsan), drog mig till hallen, hann få hjärtsnörp när jag återigen såg att det bara fanns EN lina i när det borde finnas TVÅ (varför, varför, är det bara för att reta mig?).

Kom i bassängen, vattnet kändes som sirap från första simtaget. 100 m insim bröst, 100 m fritt. Tungt. Försökte tänka på alla de där sakerna som Rosén sa till mig i lördags. Blandade ihop allt. Skulle jag driva med huvudet och hålla höften stilla eller var det tvärt om? Gah! Jag plaskade på och det gick så sakta så jag tror bestämt det var något fel på klockan. För inte kan jag väl simma intervallerna så där sakta? Och den där nya övningen som jag ska göra som börjar på D och som jag väljer att kalla the Devil, det var mer en drunkningsolycka än en övning kan jag säga.
Tecknad film isolerad vit zombie
Mot slutet brast det totalt, jag råkade snegla mot höger och DÄR FLYTER EN DÖD MÄNNISKA! Råkar panikandas in under vattnet, dör nästan när jag kämpar mig mot ytan och inser att det är en helt vanligt, levande tjej som ligger på rygg och filosoferar. Inte alls död. Phju.

OK, det var min start på dagen, hur var din?

Inga kommentarer: