måndag 3 juni 2013

Scandinavian Outdoor Games

För att få fart på trötta maraben, bokade jag in en tripp till Falun på söndagen. Fick oväntat med mig Mannen, Sonen och en kompis till Sonen. Först ut var starten till Salomon Tours alla sträckor - 5, 10 och 21,1 km. Även härliga Miranda var där och sprang 10 km trots att hon sprang hela maran dagen innan (på 3:54) i Superwoman-dräkt. Hon är en sann Superwoman den där Miranda! Bild från hennes blogg.
20130601-183430.jpg
Dags att fylla på depåerna, kaffe och macka innan vi gick över och kikade på MK Open. Det var herrarnas semifinal som pågick och en härlig stämning! Och mycket naket.....
 Sonen och hans kompis hälsade på gladiatorn Pansar, coolt.

Gladiatorn Pansar deltog i en styrkeövning också, Mannen hade som mål att slå honom vilket han gjorde med hästlängder. Min egna Gladiator.
Även MTB-räven var grymt stark! Hon slog också Pansar och ledande dam med hästlängder. Mätkillen undrade försiktigt vad hon jobbar med som är så stark, "tja, bär färgburkar typ....."
Till Crossfit-arenen igen för en korv och damernas final. Den började med 400 meter rodd.

Sedan 24 wallballs.
24 knees to elbows, 24 box jump over, 24 goblet squats (24 kg KB), 24 pushpress med 30 kg på stången, 24 st 150 cm's längdhopp och avslutade med 400 meters löpning. Nedan vinnaren som var helt överlägsen.
Svårt att hinna med allt med stela maraben men vi spurtade också till starten av Långa Lugnet (fast vi hann med mat igen där emellan), dryga 500 cyklister gav sig iväg på sina 61 km med många höjdmetrar.
Vi följde cykelloppet lite här och var innan det var dags för att åka hemåt och köra mitt eget crossfit-pass. Fast bara som coach förstås. Jag hade lagt upp en lagtävling med tre personer i varje lag med olika grenar som dra däck, frakta vikter, ground to over-head, löpning, löpning och löpning. Riktigt tufft var det men mina deltagare är ju riktiga tuffingar som vilken dag som helst skulle passa i MK Open.
Avslutade kvällen med mysig familjetid på altanen, en flaska vin och sedan TV 4 Play's sändning av Stockholm Marathon. Härlig dag!

Inga kommentarer: