tisdag 4 juni 2013

NU har jag vilat färdigt

Tänkte egentligen att jag kanske skulle ta en kort, lugnt återhämtningstur på racern i går kväll men lusten fanns inte där och knäet var fortfarande lite bråkigt. Det blev DVD och ostbågar i stället.

I dag däremot står det simning på schemat igen. Eftersom jag ska på möte i grannstaden så passar jag på att simma där också trots att det är inomhusbassäng och ockerpriser där. Vad gör man inte för några längder i bassängen. Måste våga mig ut snart....

I kväll som vanligt ryska kulor, det ser jag fram emot. Och tydligen är det jag som kör lunchpasset med kulorna i morgon och så har jag tydligen lovat köra Functional Moves åt kollegan på kvällen och så hade jag tänkte kort racer också. Hmmmmm.

Hur som helst, kroppen känns pigg, knäet känns yttepyttelite och låren protesterar mindre och mindre. Helt otroligt egentligen efter en resa på 42,2 km på asfalt varav sista timmarna i hällregn.

På tal om maran, nu har bilderna och videorna kommit. Jag nämnde ju en spurt sista kilometrarna. Jag kan lugnt konstatera att det verkligen inte var en spurt. Lyfter knappt benen från marken..... Minen ser segerviss ut. Eller nåt....

1 kommentar:

Jessica sa...

Ser ut som att du försöker ta ett snack med "han där uppe" ;)