tisdag 11 december 2012

Triathlon

Det ilar fortfarande till i magen när jag tänker på Ironman i Kalmar. Och inte på ett roligt sätt utan på ett mycket läskigt sätt. Men jag hoppas den känslan förändras ju mer träning jag får till, framför allt i simbassängen. Kände precis likadant inför mitt första marathon och det gick ju bra.

I går lyckades jag knipa en plats till Vansbro Triathlon 6:e juli. Och det hade inte gått utan Dotterns hjälp. Vi satt med varsin dator och knappade hej vilt. Pulstopp på 200 tror jag innan bekräftelsemailet kom. Platserna tog slut på några få minuter (jag säger det igen - varför måste ALLA ha en kris precis samtidigt som jag?).
Vansbro Triahtlon är en halv Ironman dvs 1900 meter simning, 90 km cykel och 21,1 km löpning. Banan är lätt, platt och skyddad från vind. Säger arrangören Claes Björling i alla fall. Vi får väl se.... Det blir hur som helst ett perfekt genrep inför Kalmar dryga månaden efter.

Nästa vecka ska jag också lyssna på Carl Brümmer som senast vann SM-guld i Duathlon och dessutom kvalade in till Hawaii på Ironman vilket han genomförde 9:33:09 (10:a i hans klass och bäste svensk). Det ser jag verkligen fram emot. Bild från hans blogg.
I dag ska jag testa mina simkunskaper. Jag har som mål att simma 1 000 meter crawl. Shit. Om jag inte dyker upp på kettlebells 19:15 så har jag

a) blivit uppäten av en haj
b) dragit en kallsup för mycket
c) låst in mig i skåpet i omklädningsrummet och vill aldrig mer komma ut

Annars går det fint.

1 kommentar:

Ingrid sa...

Häftigt! Kul att vi ses! :)