söndag 29 juli 2012

Marre testar - Sommarträning

Innan semestern satt jag ihop ett pass som jag tänkte köra ett antal gånger när vi varit ute och flängt land och rike runt. Har inte lyckats fått till något pass med både TRX och kettlebell. Kulan har jag svingat lite varstans, bland annat som underhållning på en camping på Åland. Gubbarna flyttade stolarna och vred på nackarna så jag trodde de skulle få nackspärr när jag svingade på i bara sport-BH. De måste ha blivit yra av att se tuttarna flänga runt. Men TRX-banden har fått ligga kvar, har inte sett något lämpligt ställe att fästa dem på utan att dra för mycket uppmärksamhet till mig.

I går kom vi hem igen och jag var rastlöst som alltid. Efter en stunds övertalande lyckades jag få med Mannen på ett härligt kombi-pass; löpning till gymmet och sedan Sommarträning. Han gnällde lite över att behöva bära TRX-bandspåsen men då påminde jag honom om att han egentligen också skulle springa med kettlebell i handen och då bara muttrade han något om försökskanin.

Själva träningen då? O M G. Näst intill spyjobbigt. Första cirkeln (30 sekunder per övning, 4 övningar) gick väl OK. Varannan på TRX och varannan med KB eller helt utan verktyg (ex burbees). Cirkel två började kännas en del och i trean hann jag dö varje gång jag var fast i banden. Även Mannen var grön i ansiktet. Hualigen! Här finns passet beskrivet (men jag ändrade lite här och var för att lägga in mer TRX magövningar).
Så Marres betyg - 5 av 5 kettlebells i jobbighet och rolighet. Svettig var bara förnamnet. Måste göras om!

Inga kommentarer: