fredag 10 juni 2011

FRYYYYYS

I går kväll började jag kolla på yr.no för att se vilket väder Motala bjuder på nästa helg. Vilken chock. Det var tokregn från fredag lunch till söndag. Deppig som tusan tog jag några kalla öl med kollegorna här i Imatra. Det är för övigt 30 grader varmt här så det är svårt att föreställa sig regn och 10 grader nästa helg.

I morse var jag ute på en kort jogg, superkort men superjobbig. Fortfarande tropisk hetta, tunga ben och lite för lite sömn (nä, drack inte öl riktigt hela natten). Det var riktigt tunga ben som gick upp för slottstrapporna efter joggen. Nu är det jobb men innan det förstås en obligatorisk glutt på yr.no och ta mig tusen om inte vädret blivit bättre så nu slipper jag dricka öl på flygplatsen. Nu ska denna bild bara FRYSAS och inte förändras mer.Lycka till nu alla härliga tjejer som invaderar Motala i morgon! Speciell rumpkick till Ida, Jessica, Kicki, Carola, Mallan, Linda, Mari, Boel mm. Ha kul på vägen och ät mycket bullar!

3 kommentarer:

Jessica sa...

Tack så mycket! Håller tummarna för att vädret blir bra för oss och även för er nästa helg!
Du har förstått det där med bullarna du - det har inte Ida :)
Ha det så bra och njut av värmen!

Malin Olsson sa...

Japps, här ska ätas bullar. Ha det bra du ochså. Kramelikram

Carina sa...

Haha jag kollade också vädret, inget regn så långt som mina ögon kunde se. Det kommer att hålla sig borta och vi kommer att få en härlig resa genom natten mot ljuset i Motala :)