onsdag 15 juni 2011

Cykelvasan

Jag är grymt sugen på att köra Cykelvasan någon gång. Inte i år men kanske nästa år? Såg att Ski Star börjat med träningsläger för både cykel och terränglöpning, underbart!

Och på tal om Cykelvasan, har jag nu fått min sträcka tilldelad i Vasastafetten - jag ska springa sträcka nummer 8, Gopshus - Hökberg (4,7 km). Det är skogsväg som är lätt utför i början och svagt uppför i slutet. Lätt som en bit kaka! Klassikerkompisen har nog inte sett sin tilldelning än. *fniss* Det är sträcka 4 hon tar, Tennäng - Risberg (6,6 km), men låt dig inte luras av den korta distansen, det här kan vara en av de värre sträckorna. Det är tuff myr/bark-löpning uppför. He, he. :-) Men hon är en tuffing så nog ska det här gå bra!

3 kommentarer:

Malin Olsson sa...

Grattis då bruden! Vi springer samma sträcka du och jag. Synd att vi inte kan springa tillsammans eftersom vi kommer ligga så mycket före er...:-) (kaxig)

Carina sa...

Jag har visst sett min sträcka! Bra träning inför Lidingöloppet ;) Glad att jag slapp första sträckan, I hate that backe.... Ser fram emot många löppass i backarna tillsammans med dig i sommar (bara du inte springer ifrån mig). Och Malin ni kommer inte se skymten av oss för vi är så snabba, kommer att bli i varje fall... haha

Linda sa...

Vad trevligt, då springer jag och Carina samma sträcka. Fast som Malin skrev, när det väl är dags för ert lag att springa den har vi redan passerat för länge sen....=)=)=)