tisdag 9 februari 2010

På Arlanda

Det finns så mycket att se på Arlanda, trots att jag tillbringar många timmar varje vecka här. Som i dag, på väg från hotellet in till Terminal 5, iaktog jag det sociala spelet mellan flyplanspersonal (öööh, vad heter det egentligen?). Vilka grupper de ställer sig i, hur rangen spelar in vem som får prata med vem, hur alla tystnar när den allsmäktige kaptenen börjar tala. Väldigt fascinerande.
Annars går jag här och längtar efter min semester, bara två till Arlanda-vistelser innan THE vistelse som innebär att vi åker på semester. Härliga tider! Går och funderar över hur mycket böcker jag får plats med i resväskan, om jag skippar i stort sett alla kläder (det är ju varmt där borta) borde jag lätt få i en 10 - 15 stycken i alla fall. Har spanat på Pocketshop och lagt in en stooooor beställning på Adlibris.

I går blev det en tur på bandet i alla fall, fast det var mer än hektiskt så hanns det med. Planering, har jag nämnt det förut? ;-)

Distans: 6 km lätt
Tid: 43 minuter
Känsla: Tungt, mycket tungt

Efter passet åkte jag och hämtade mina nyvallade skidor, synd att jag inte kan prova dem förrän på torsdag. Gubben som fixade dem är lite halvvirrig så det här kan bli hur som helst.... Tur att Mannen i värsta fall kan återställa dem innan lördag.

Ett snabbt pass BodyPump och sedan iväg till Arlanda. Pust, vilken härlig dag!

Nu är det vila (om det kan räknas vila att man går upp halv fem på morgonen och kommer att jobba minst till 23 i kväll). I morgon onsdag, förhoppningsvis skidor alltså. Och tävling på lördag.

Inga kommentarer: