måndag 8 februari 2010

Måndag och tävlingsvecka

Hur var nu föregående vecka, hur kändes den? I början av veckan kände jag mig ganska seg och trött, bestämde mig för att hoppa över några pass och korta ner långpasset i löpning. Dessutom fick jag till 12 timmars sömn natten mellan fredag och lördag, snacka om att det gjorde susen! Har levt på det hela helgen!

Löpning: 2 pass, 21 km (hoppade över ett pass)
Skidor: 3 pass, 32,75 km
BodyCombat: 2 pass
BodyPump: 1 pass
Yoga: 1 pass
Simning: 1 pass, 1 km
Core: 1 pass
Totalt: 715 minuter, 1 vilodag

Jag satsade mer på skidorna och hoppade över löpningen genom att korta ner långpass och strunta i ett pass. Det var helt rätt! Dessutom att ta ett jättlugnt pass på söndag, dagen efter långpasset i skidor, kändes riktigt bra. Att få glida runt i solen och småprata bara, utan några krav alls. Underbart! Avslutade sedan dagen med core och BodyCombat. BC gick ganska tungt, hade nog laddat med för lite energi, tog igen det med råge när jag kom hem.....
Nu är det tävlingsvecka! På lördag smäller det. Den här veckan ska jag ta det lugnare, vila, hoppa över långpasset på löpning och vila lite extra. Börjar dock veckan, som vanligt, med löpning och BodyPump. Men sedan blir det två vilodagar.

Inga kommentarer: