söndag 22 februari 2009

Snöstorm och löpning

Jag är återigen glad över att ha ett alldeles eget löpband i källaren - det är vardagslyx det! I dag har snön vräkt ner hela dagen, det hade varit helt omöjligt att ge sig iväg och köra ens 5 km lätt distans som planen var. Det blev ner i källaren och riktigt snabbt gick det! Har aldrig sprungit 5 km på 33 minuter tidigare (på löpband alltså). Nästa mål är att få ner 5 km till under 30 minuter....

För övrigt bjöd dagen på en härlig lååååååång frukost med familjen. Sedan småplock såsom städning, vika tvätt, fixa söndagsmiddag osv. Avslut som vanligt med core på kvällen. Dagens core gick suveränt. Jag hade lovat mig själv att verkligen ge allt och det gjorde jag! Maskade bara pyttelite på plankan som måste vara världens jobbigaste övning.... Jag erkände i alla fall.

I morgon börjar en ny härlig vecka med massor av träning, hoppas jag. Det är sportlov för barnen och jag har bara dagsresor inplanerade vilket ger tid för massor av träning. Har redan ångest för veckan efter nästa som innebär resor hela veckan, hur ska jag då få till träningen? Det får väl bli en vilovecka då. Pust.

Inga kommentarer: