tisdag 24 februari 2009

Disktrasa

Gårdagens träning kan bäst beskrivas i ordet disktrasa. En sån där trött, noppig, illaluktande sak. Det började bra med en timmes BodyPump där jag faktiskt vågade öka på både bröst och rygg men tvingades minska rejält på biceps. Kändes ganska OK!

Halvleksvila i form av frukt och snack med kompisarna - härligt!

BodyCombat startar, det är VARMT i salen. Hela jag svettas redan innan passet dragit igång på allvar. C kör låtarna 1 - 3, jag teamar brevid. Herregud, jag tror jag svimmar! Dags för min entré på låt 4 - 6 som jag dessutom inte helt kan utantill. Innebär att jag måste TÄNKA i den här värmen. Nu känner jag mig riktigt dålig, börjar svettas ännu mer, benen darrar, kommer på att jag inte ätit någon middag. Smart jobbat bruden! Det är bara att försöka ta sig igenom. I hoppar in och kör låt 7 och 8. Skönt att få stå längst bak i klassen för en stund. Har lovat köra styrkan i låt 9 och förstår inte riktigt hur det ska gå till med en kropp som en disktrasa. Men det måste gå! Skärper till mig och lyckas faktiskt komma ihåg koreografin OCH orkar göra alla tricpes- och vanliga armhävningarna samt plankan på slutet. Med benlyft. Jihhhaaa!

Hem. Fort som attan. I med mat. MMMMMMMMMM. Livet är härligt igen. Sjunker ner med mackor och te i soffan, Sofies Mode som kompis. Mmmmmmmm.

Inga kommentarer: